Најновије

ЧОВИЋ: Треба да искористимо домаћи терен

БЕОГРАД - Председник кошаркашког клуба Црвена звезда Небојша Човић оценио је уочи евролигашке утакмице против Валенсије да је јако важно да навијачи препознају тренутак у којем се црвено-бели тренутно налазе.
Небојша Човић (ФОТО: ккцрвеназвезда.рс)

Небојша Човић (ФОТО: ккцрвеназвезда.рс)

"Пред нама је изузетно битна утакмица против врло јаког противника. Наша жеља је да учинимо све да се пласирамо у Топ 16 фазу Евролиге, а за тај подухват непоходне су победе на домаћем терену. Велико богатство Црвене звезде су њени навијачи, јер они фантастичним бодрењем екипу чине неупоредиво снажнијом", рекао је Човић за клупски сајт. Он је изразио уверење да ће кошаркаши црвено-белих уз подршку навијача максимално искористити предност домаћег терена на мечу против шпанског клуба. "Само заједничким снагама можемо да дођемо до победе. Пратим изјаве играча у медијима и њихове апеле у којима позивају навијаче да у што већем броју долазе на утакмице. То заиста нису фразе и ја их потпуно разумем, јер количина позитивне енергије која се сручи на паркет дворане, у атмосфери коју праве Звездини навијачи, никога не оставља равнудушним, казао је Човић, уз констатацију да је то осетио вероватно свако ко је макар једном био у прилици да присуствује утакмици Звездиних кошаркаша када су биле пуне трибине.
Прочитајте још:Ђоковић опуштено напредује у ПаризуЛАЛАТОВИЋ: Биће тешко против Рада
"Из тог разлога придружујем се њиховом апелу и позивам навијаче да у што већем броју у четвртак дођу у Комбанк арену и на тај начин покажу приврженост и љубав према клубу. Валенсија је свакако клуб којег веома респектујемо, то је неупоредиво искуснији и скупљи тим, али уз подршку какву је Звезда имала у мечевима против Локомотиве, Будивељника, Уникса или Галатасараја, све је могуће. Надам се да ће се навијачи одазвати нашим позивима и да ће нам пружити подршку какву заслужујемо у дуелу са ривалом који је прошле сезоне тријумфовао у Еврокупу", закључио је Човић. Црвена звезда је на отварању сезоне у Евролиги савладала у Београду Галатасарај са 76:68, док је прошле недеље у Литванији изгубила од Нептунаса резултатом 83:81. Утакмица 3. кола Д групе против Валенсије игра се у четвртак у Комбанк арени од 19 сати. Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Филантропи из европе

Звоњење на вратима.Човек отвара врата и види на прагу како стоји особа са киселим изразом ...

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА