Најновије

Пајтић: У наредним данима реконструнција покрајинске владе

НОВИ САД – Председник владе АП Војводине Бојан Пајтић изјавио је данас да ће реконструкција покрајинске владе бити извршена у наредних неколико дана, прецизирајући да је реконструкција питање дана, а не питање недеље, или месеца.
Пајтић - лидер демократа (Фото: ЈуТјуб)

Пајтић - лидер демократа (Фото: ЈуТјуб)

„Све оно што се појављивало у медијима ових дана, а тиче се персоналних решења није тачно јер о персоналним решењима нисмо ни разговарали”, рекао је Пајтић новинарима уочи почетка седнице покрајинске скупштине. Он је додао да ће реконструкција владе бити извршена на предлог коалиционих партнера у покрајинској власти - Лиге социјалдемократа Војводине и Социјалдемократске странке које су по Пајтићевим речима предложиле да имају већу партиципацију у покрајинској власти.
Прочитајте још:Прво протестно вече „Ослободите Шешеља“
На питање новинара да ли је неко од коалиционих партнера ДС, захтевао да у будућој реконструисаној покрајинској влади не буде садашњи потпредседник Драгослав Петровић, Пајтић је поновио да о персоналним решењима није било речи и прецизирао да такав предлог није стигао ни од једног коалиционог партнера. Председник ДС је рекао да ће Скупштина АП Војводине данас подржати предлог ребаланса покрајинског буџета. „Две битне ставке карактеришу предлог ребаланса. Прво одустали смо од било каквог задуживања и друго увели смо нови програм финансирања вантелесне оплодње за друго, треће, четврто и свако наредно дете и то је први случај да се таква вантелесна оплодња финансира, јер до сада се једино финансирања вантелесна оплодња за прво дете”, рекао је Пајтић. Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА