Најновије

Нејмар откинуо на Сорају

Славни фудбалер наводно слао приватни авион по старлету, а онда јој поклонио свој дрес . Поједини дневни листови су данас пренели вест да је Сораја Вучелић толико залудела славног Нејмара (22) да је он послао авион по њу да је довезе у Барселону!
Ледено изазовна (Фото: ФБ)

Ледено изазовна (Фото: ФБ)

Поједини дневни листови су данас пренели вест да је Сораја Вучелић толико залудела славног Нејмара (22) да је он послао авион по њу да је довезе у Барселону! Старлета и фудбалер су се упознали овог лета на Ибици, Сораја је чак објавила и њихову заједничку фотку на Инстаграму, а сада су провели неко време заједно и у Барселони. Након дружења Нејмар јој је поклонио свој дрес, а она, ни да зуцне о свему овоме! Неко би се, попут Ане Николић када је срела Надала, похвалио овиме на друштвеним мрежама, али не и Сораја Вучелић. Она о овом догађају није желела да се хвали на Фацебооку, нити да даје изјаве да потврди или демантује вест.
Прочитајте још:ПАЋИНО: Нисам желео улогу у „Куму“Весна Дедић: Као студенткиња крала сам књиге
На друштвеним мрежама се није хвалио ни ас Барселоне ... Најновије слике на његовом Инстаграм профилу су оне његовог трогодишњег сина Давида Луке. Извор: Мондо.рс

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА