Најновије

Председник Николић са супругом Драгицом организовао "Радост Европе"

БЕОГРАД – Председник Србије Томислав Николић са супругом Драгицом организовали су данас у Беогарду пријем поводом 45. међународног сусрета деце Европе, „Радост Европе” и том приликом поручили малишанима да наставе да се друже како би једног дана постали добре, одрасле особе.
Томислав Николић (Фото: ЈуТјуб)

Томислав Николић (Фото: ЈуТјуб)

Они су се захвалили деци свих основних школа која су у својим домовима угостила вршњаке из 19 европских земаља. „Захваљујући овом дружењу постаћете најбогатији људи на свету. Чувајте, негујте и увећавајте то благо, како бисте одрасли у срећи и постали добри људи и вратите нам се са својом децом једног дана. Имате код кога да дођете. Овде ће вас дочекати деца ваших данашњих домаћина, ваши вечити пријатељи у пријатељском и отвореном Београду у који сте заувек добродошли”, рекла је супруга председника Србије која је и председник Одбора манифестације „Радост Европе”.
Прочитајте још: Путин доводи Карића у Србију?
Она је додала да би ова манифестација могла да послужи одраслима као поука о другарству, разумевању, миру и љубави, као вредности које би требало ширити по целом свету. „Богатство сваког од нас мери се бројем пријатеља. Неизмерно богатство је ако су ти пријатељи деца која су највећа радост овог света. Добри су само они људи који су дубоко у себи још увек дечаци и девојчице. Не учите ви све од нас одраслих, у породици, школи, већ и ми од вас”, рекла је Драгица Николић. Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Филантропи из европе

Звоњење на вратима.Човек отвара врата и види на прагу како стоји особа са киселим изразом ...

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА