Најновије

ПАЈТИЋ: Шешељ није људско биће!

БЕОГРАД - Бојан Пајтић, шеф демократа, не види ништа спорно у томе што је сачувао фотељу војвођанског премијера гласовима радикала, иако је лидер СРС Војислав Шешељ у среду, само дан по изласку из Трибунала, поновио да је поносан што се радовао кад је убијен премијер Зоран Ђинђић.
(Мондо.рс)

(Мондо.рс)

Лидера ДС није стид што зарад опстанка на власти шурује са саборцима Шешеља, који се дичи тврдњама да се „српски народ убиством Ђинђића ослободио великог издајника и мафијаша“. Иако је било очекивано да Пајтић, као шеф демократа, одмах осуди овакву изјаву лидера СРС, он, лично, огласио се тек јуче млаком изјавом. - Онај ко се шири над мртвим човеком нити је Србин, нити је људско биће ,  рекао је у први мах Пајтић, а опаску новинара да је захваљујући саборцима таквог човека сачувао фотељу оценио је као извртање чињеница.
Прочитајте још:

ВУЧИЋ: И у СНС-у има корупције!

ЕУ тражи нови дијалог Србије и Албаније

- Посланик који је гласао учинио је то супротно ставу странке. Мислите да треба физички да спречим неког да подржи предлог за реконструкцију Владе? Да га вежемо за радијатор ако одлучи да гласа за предлог већине? Какве су то глупе и натегнуте тезе? Ништа паметније није смислио ПР тим СНС? При томе, већина је постојала и без њега, тако да ме сигурно није спасао тај један посланик. Ако неко супротно одлуци СРС гласа за неки предлог, онда је то прст у око тој странци, а не савезништво са том странком - казао је Пајтић. Извор: Курир

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА