Најновије

У Подгорици се данас одржава Геј парада

ПOДГOРИЦA - У Подгорици ће данас бити одржана друга Парада поноса, а учесници ће као и прошле године шетати маршрутом дугом 1.400 метара, од терасе хотела Црна Гора до зграде владе.
lgbt123

lgbt123

Полициjа jе, наиме, проценила да jе та траса наjлакша за обезбеђење. Иначе, поворку ће обезбеђивати 1.800 припадника полициjе. Према оперативном плану, полициjа опремљена за разбиjње демонстрациjа биће распоређена у пет безбедносних прстенова у строгом центру Подгорице, али и делу града преко Mораче. Због високоризичног скупа, полициjа ће у недељу држати и своjеврсни "полициjски час”, па ће, како jе планирано, сатима пре одржавања шетње за саобраћаj бити затворене све улице у центру града. У врху Управе полициjе jе, како су пренели подгорички медиjи, речено да су у протеклих неколико дана добили и податке да се одређене групациjе и ове године спремаjу да насиљем испоље хомофобиjу. Прва Парада поноса у црногорскоj престоници одржана jе 20. октобра прошле године и протекла jе у знаку невиђених полициjских мера и жестоких сукоба полициjе са противницима "Праjда".
Прочитајте још:

Црна Гора: Забрањена три броја Информера

ХАГ: Пресуда о тужбама за геноцид између Србије и Хрватске до фебруара!

Mитрополит црногорско-приморски Српске православне цркве Aмфилохиjе изjавио jе тим поводом да jе Црна Гора у опасности да, од еколошке, постане содомска држава, пишу црногорске Виjести. - Не зна се шта ће бити славниjе на "Паради поноса" 2. новембра у Подгорици, за празник Светог Петра Цетињског и Светог Петра ИИ Ловћенског Tаjновидца - или то што jе Црна Гора у опасности да, од еколошке, постане - содомска држава, или то што ће Eвропа (она антихристовска) успети, напокон, да Црну Гору метне пода се, као знак њеног пуног испуњења услова за интеграциjе и њене пуне афирмациjе људских права и слобода, навео jе митрополит. Подгорички парох Велибор Џомић позвао jе вернике да игорношу одржавање Параде и да не изазиваjу инциденте. Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА