Најновије

Маја Гојковић учесник штрајка адвоката, који је Селаковић назвао завером тајкуна?

БЕОГРАД - Адвокатска канцеларија Гојковић, у којој су чланови породице Маје Гојковић, учествује у штрајку адвоката, што значи да и породица председнице Скупштине учествује у дестабилизацији државе, како је то оценио њен страначки колега Никола Селаковић.
Маја Гојковић (Принтскрин: ТВБ92)

Маја Гојковић (Принтскрин: ТВБ92)

- Мислим да интерес професије није тај који адвокатуру држи у штрајку. Имате спрегу политиканата и тајкуна - казао је Селаковић. Гојковићева је недавно у интервјуу за Вечерње новости, на питање да ли и адвокатска канцеларија Гојковић, у којој раде чланови њене породице, штрајкује, одговорила: - Морају, иначе би били избачени, суспендовани и кажњени. Иако је Гојковићева учествовање у штрајку хтела да представи као питање живота и смрти, истина је, тврди Драгољуб Ðорђевић, председник Адвокатске коморе Србије, да ствари нису тако црно-беле.
Прочитајте још:Сарајево: Навијачи позвали на убиство Шешеља, треба га заклати!(ИНТЕРВЈУ) Проф. др Мила Алечковић: Не може без Шешеља!
- Ма, дајте... Баш се она плаши?! Има све полуге власти. Кога се плаши? - каже иронично Ðорђевић и додаје да се нико, наравно, не избацује по аутоматизму, већ постоји процедура која подразумева и право жалбе адвоката који је пријављен, а на крају и могућност жалбе Управном суду. Гојковићева до закључења овог издања није одговарала на наше поруке, које су јој послате преко портпарола. Ни у Министарству правде нисмо добили одговоре на ову тему. Извор: Курир

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

МИША ЂУРКОВИЋ: Клан

У недељу се одржавају локални избори у низу градова, од којих ће можда занимљиво бити у Ни...

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА