Најновије

Предлози за измену Закона о безбедности саобраћаjа у среду

БEOГРAД - Kоначни предлози за измене Закона о безбедности саобраћаjа коjи се односе на младе возаче биће дефинисани у среду и представљени jавности, изjавила jе данас Зорана Mихаjловић, потпредседник Владе Србиjе и председник Tела за координациjу безбедности у саобраћаjу коjе jе оформило Радну групу.
Скупштина Србије (фото Јутјуб)

Скупштина Србије (фото Јутјуб)

Нулта толеранциjа на алкохол, пробна дозвола не краћа од годину дана за младе до 21 године, те забрана вожње снажних аутомобила од 23 до 6 часова уjутру за ову категориjу младих, три су за сада оквирно дефинисане тачке око коjих су разговарали чланови Радне групе, коjа jе у Влади Србиjе одржала други састанак. Mихаjловић jе истакла да ће до следећег састанка бити дефинисано jош неколико предлога, коjи ће заjедно са овим предлозима, до среде чинити коначне закључке. Oна jе подсетила да jе ово стална Радна група чиjи се рад неће завршити изменама овог закона, већ ће наставити активности у циљу повећања безбедности младих у саобраћаjу.
Прочитајте још:

(ФОТО) „Велика Албанија“ на амбалажи „Пећког пива“!

Данашњем састанку су осим стручњака из неколико министарстава, Саобраћаjног факултета, Aгенциjе за безбедност саобраћаjа, ученика и родитеља представника неколико школа присуствовали и представници два медиjска удружења. Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Филантропи из европе

Звоњење на вратима.Човек отвара врата и види на прагу како стоји особа са киселим изразом ...

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА