Најновије

"Крај Обамине ере безвлашћа"

Представник Тексаса у америчком Сенату Тед Круз рекао је да је победом Републиканаца на изборима за Конгрес дошао крај ере Барака Обаме.
Барак Обама (принтскрин: NBC news)

Барак Обама (принтскрин: NBC news)

Он је говорио на прослави тријумфа Грега Абота, који је добио више гласова у односу на кандидаткињу Демократа, Венди Дејвис. “Правимо планове да преуземо Сенат и да натерамо вођу већине у том представничком телу Харија Рида да оде у пензију. На тај начин ће Обамина ера безвлашћа бити завршена”, рекао је Круз. Републиканци су однели убедљиву победу на изборима за Конгрес који су одржани у ноћи између уторка и среде по средњоевропском времену. “Ови избори су застрашујући за наше противнике, али ми смо шест година били заробљени у Обаминој стагнацији и неспособности”, закључио је Круз. Актуелни председник САД Барак Обама, изабран као кандидат Демократа, ће на тој позицији остати још две године, до краја мандата.
Прочитајте још:(ВИДЕО) Пола године од “пакла“ у Одеси обележено паљењем застава Украјине и тзв “Косова“Јадранка и Никола Шешељ: „Војислав не прича о болести”
Извор: Б 92

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА