Најновије

ИСПОВЕСТ ЖИГОЛА: Најватренији секс сам имао са познатим српским политичарем!

БЕОГРАД - Велики број ожењених мушкараца у Србији вара своје жене, али не са другим женама већ са мушкарцима. Уплашио сам се само једном, када ми је пришла жена једног познатог политичара и понудила да имам секс са њеним мужем - каже мушкарац који тврди да није жиголо нити класична "мушка курва".
Илустрација (радиосарајево.ба)

Илустрација (радиосарајево.ба)

- Не волим секс са политичарима јер су често исувише несигурни у себе и тотална су супротност ономе како их видимо на телевизији. Многи од њих уживају да се облаче као жене и да буду потчињени. За вече је умело да ме стартује и по 5-6 мушкараца иако сам цело вече био на послу – овако започиње своју причу мушкарац, који је неколико година радио у једном, тада, елитном београдском клубу. - Тада још није било толико мобилних телефона па је комуникација ишла преко некога, преко цедуљица или би ме, једноставно, чекали после посла. Са некима сам био, неке сам одбијао, а уплашио сам се само једном – када ми је пришла жена једног познатог политичара и понудила да имам секс са њеним мужем. Знао сам их из новина. Испоставило се да је он био геј, а она му је била само покриће. Имали су и децу. Тачније, имала их је она са неким, а он их је признао као своју. Уплашио сам се јер нисам желео да имам ишта са њим, а нисам смео ни да кажем не. Испоставило се на крају да је човек јако привлачан, а секс са њим био је одличан. Каже да су фетиши најразличитији и то зна свако ко је имао искуства са већим бројем људи. Све оно што не можете видети током дана, видећете током ноћи. Посао ми је био такав да сам током само једног дана био у комуникацији и са 300-500 људи. Неке сам виђао преко дана, неке ноћу… Било је ту свега. Иако многима прво на памет падне дрога, она није увек обавезна, али је пожељна.Немаштина и мале плате нису никада биле проблем за њега јер, како каже, није жиголо нити класична мушка курва. - Ја сам бисексуалац и једноставно обожавам секс па платежна моћ није мерило. Уживам да другима пружам задовољство, али и да сам уживам. Немам проблем да пробам било шта, али не желим више са сваким. - Ја сам тај ко поставља границе. Има људи који пристају буквално на све, али они раде за паре. Ја држим до себе. Лепо изгледам, имам манире, лепо се облачим, а све то има своју цену. Док сам живео у Београду, важио сам за једног од најбољих љубавника. Људи знају да цене када их задовољите. Још ако то не наплатите… урадиће све за вас. Он данас живи у једној западноевропској земљи. Ожењен је странкињом која је, као и он, бисексуалка.
Прочитајте још:

Адвокати, ипак, настављају штрајк

Скупљају восак са гробова да преживе

- Многи ни данас не знају, али велики број ожењених мушкараца у Србији вара своје жене, али не са другим женама већ са мушкарцима. И док ће вам многи од њих рећи да су изашли да нешто заврше или само да попију пиће са ортацима, ситуација је заправо сасвим другачија. Извор: ТВ Бест

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА