Најновије

Млади социјалисти желе Дачића!

БEOГРAД - Социjалистичка омладна Србиjе даjе пуну подршку лидеру СПС-а Ивици Дачићу за избор на место председника Партиjе на предстоjећем 9. конгресу, коjи ће бити одржан 14. децембра, закључено jе на изборноj конференциjи Социjалистичке омладине Србиjе.
Ивица Дачић (фото Јутјуб)

Ивица Дачић (фото Јутјуб)

Mлади социjалисти веруjу да "само човек са чврстим ставом, jасном визиjом и доказаним резултатима може да води партиjу у овом тешком и турбулетном времену", саопштено jе из те странке. Изборноj конференциjи присуствовали су потпредседници СПС-а Славица Ђукић-Деjановић и Диjана Вукомановић, председник ИO СПС Бранко Ружић, као и председник Градског одбора СПС-а члан Председништва Aлександар Aнтић. Бранко Ружић jе рекао да га увек погоде емоциjе на оваквим скуповима jер jе имао ту прилику и част да у jедном периоду руководи младим социjалистима. "Будућност мораjу да граде они коjи су и технолошки писмени и политички едуковани, да могу да одговоре на изазове 21. века", рекао jе Ружић. "Црвена нит наше социjалистичке политике jесте да смо образовани. Ви сте та интелектуална левица и треба да будете авангарда jер одличjе наше партиjе jе промена. Mи смо они коjи треба да мењамо на боље”, поручила jе Вукомановић младим социjалистима.
Прочитајте још:Обама: Поражени смо, ја сам крив!
Председник Социjалистичке омладине Србиjе Ђорђе Ђоковић рекао jе да jе претходни период искоришћен за детаљно планирање будућности социjалистичке омладине. "Жеља нам jе да све што радимо, радимо сложно и jединствено и зато ћемо данас заjедно изабрати представнике и заjедно дефинисати приоритете у даљем раду”, рекао jе Ђоковић. На данашњоj изборноj конференциjи Социjалистичке омладине Србиjе на места потпредседника изабрани су: Mарко Вукомановић, Mилица Илић, Давор Гачић, Ивана Динић, Роберт Mилићевић и Гоjко Tркуља, на место секретара Републичког савета Социjалистичке омладине Србиjе изабран jе Никола Раjичић, а на место интернационалног секретара омладине изабрана jе Aлександра Гаjић. Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА