Најновије

ВУЛИН: Шешељево ослобађање неки желе да искористе за изазивање сукоба!

БEOГРAД - Mинистар за рад Aлександар Вулин рекао jе данас да jе Воjислава Шешеља требало ослободити jош пре четири године, али и да постоjе они коjи сматраjу да би могли да искористе његово ослобађање за изазивање сукоба.
! (Фото Јутјуб)

! (Фото Јутјуб)

- Oчигледно jе да постоjе они коjи сматраjу да би могли да искористе ослобађање Воjислава Шешеља да се на српскоj политичкоj сцени изазову неке турбуенциjе или сукоби, рекао jе Вулин нонарима у Народном позоришту, након свечаног обележавања Mеђународног дана борбе против фашизма. Oн jе истакао да "то, наравно, не може да дестабилизуjе државу и владу". Према његовим речима, међутим, ослобађање Шешеља "више jе него jасна порука да право не значи ништа и да се Хашки трибунал свих ових година користи у политичке сврхе, и да се тешко здравствено стање Шешеља и све што се догађало користи да се направи нека политичка пометња, што наравно ниjе могуће". - Не знам зашто су човека држали jош четири године од момента кад jе завршено суђење. Исто тако не разумем зашто ниjе пуштен пре годину дана када jе Влада Србиjе дала идентичне гаранциjе и када jе исто било у питању његово здравствено стање, рекао jе Вулин.
Прочитајте још:

Кирби: Србија је уз Запад

Oн jе пожелео Шешељу да се што пре опорави и победи болест, да се врати нормалном животу и да ради оно што мисли да jе добро или корисно за њега или земљу, али jе додао да се нада да ће то бити учињено на jедан нормалан цивилизован начин. Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА