Најновије

Клуни: "Не може ј..ени Ким Џонг да нам говори шта да гледамо!"

ХОЛИВУД - "Не може неки Ким Џонг-ун да нам говори шта можемо да гледамо", сматра Џорџ Клуни. Међутим, његове колеге из Холивуда нису сасвим сагласне с њим.
Џорџ Клуни (Фото: Википедија)

Џорџ Клуни (Фото: Википедија)

Амерички глумац Џорџ Клуни послао је петицију најутицајнијим људима Холивуда, тражећи од њих да заузму став против сајбертероризма и у прилог слободе, али нико није хтео да је потпише, преносе амерички медији. Клуни је своју петицију написао пре него што је студио Сони одлучио да повуче из дистрибуције филм Сета Рогена Интервју, пародију о севернокорејском лидеру Ким Џонг-уну. У петицији чији је једини потписник, славни глумац поручује: "Знамо да би попуштањем тим криминалцима отворили врата свакој групи која би претила слободи изражавања, приватности и личној слободи. Нећемо се препустити страху". У изјави за сајт deadline.com, Клуни је рекао да нико није желео да се први потпише и да су сви били јако уплашени. "Не може неки ј..ени Ким Џонг-ун да нам говори шта можемо да гледамо", рекао је видно фрустрирани глумац. Он верује да су сви у страху да ће њихови мејлови бити хаковани и њихов садржај објављен у јавности, па су жртвовали слободу ради очувања својих тајни.
Прочитајте још:Опасно заоштравање односа између С. Кореје и САД – због комедије! Ким Џонг Ун: Планирамо напад на Пентагон, то је септичка јама тероризма!
Извор: РТРС

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА