Најновије

БОЛЕСНО: Протест Жена у црном због хапшења чланица групе Пуси Рајот (ФОТО,ВИДЕО)

У српским медијима је готово непримећено прошао протест НВО "Жене у црном" који је одржан испред амбасаде Русије. Неколико десетина демонстраната је тад певало песму ове групе, због које су тада биле осуђене на две године радног кампа, тражећи њихово ослобађање.
Фото: Јутјуб принтскрин

Фото: Јутјуб принтскрин

Чланице руске панк групе “Пуси рајот” постале су познате кад су у више наврата демонстрирале против руског председника Владимира Путина, користећи за своје протесте чак и црквене просторе. Западни медији су критиковали руске власти због хапшења чланица ове групе и тврдили да су угрожене њихове слободе и људска права. У последњих неколико дана поново су дошле у жижу јавности након њиховог појављивања у Фергусону, у Сједињеним Америчким Државама, где су учествовале у демонстрацијама због убиства црног дечака од стране локалног полицајца. Грађани у Фергусону нису били задовољни њиховим појављивањем, па су покренули и петицију, како би се оне протерале из САД. Погледајте овај болесни протест у Београду:
Прочитајте још:Лидер СРС Војислав Шешељ позвао је Хрвате да на предстојећим изборима гласају за Иву ЈосиповићаПутин: Русији је 2014. година донела судбоносне догађаје
Извор: Телеграф

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА