Најновије

Михајловић највише котирани српски тренер

Тренер Сампдорије Синиша Михајловић најбољи је српски стручњак на крају 2014. на јединственој листи коју је објавила светска асоцијација Фудбалски тренер.
Синиша Михајловић (Фото: ЈуТјуб принтскрин)

Синиша Михајловић (Фото: ЈуТјуб принтскрин)

Иако ће поменута асоцијација коначну листу за ову годину објавити следеће недеље јасно је да бившем селектору репрезентације Србије нико не може да угрози тренутну позицију. Стратег тима из Ђенове заузима 132. позицију са 3.600 поена, а у најбољих хиљаду на свету је укупно 40 наших стручњака. Иза Михајловића су тренер Партизана Марко Николић (3.089 поена), Владан Милојевић (Чукарички - 1.853), Ранко Поповић (Реал Сарагоса - 1.844), Ненад Лалатовић (Црвена звезда - 1.586)... Комплетна ранг листа се прави на основу резултата у последње три године.
Прочитајте још:Михајловић би смирио Балотелија (ВИДЕО) ОВАКО ПСУЈЕ СИНИША МИХАЈЛОВИЋ: „Ма носите се сви у кур.ц“!
На врху је тренер Реал Мадрида Карло Анћелоти, а после њега су Пеп Гвардиола (Бајерн) и Дијего Симеоне (Атлетико Мадрид). У најбољих десет су Жорге Жесус (Бенфика), Жозе Мурињо (Челси), Лоран Блан (ПСЖ), Унаи Емери (Севиља), Арсен Венгер (Арсенал), Луис Енрике (Барселона) и Мануел Пелегрини (Манчестер Сити). Извор: Новости  

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА