Најновије

МАРИНА ТУЦАКОВИЋ: Цецина ћерка неће бити звезда!

БЕОГРАД- Концерт Милиграма у Комбанк арени привукао је многе познате личности – ту су били Емина Јаховић, Анастасија и Вељко Ражнатовић, Жељко Самарџић, Марина Висковић али и најпознатији српски текстописац Марина Туцаковић.
Фејсбук

Фејсбук

Док су Цецини син и ћерка, Вељко и Анастасија Ражнатовић позирали пред фотографима, новинари су упитали Марину да ли сматра да Цециној наследници предстоји блистава музичка каријера. - Ја мислим да не. Каже ми Цеца да она то воли да ради за своју душу, па не треба је терати. А штета, стварно дивно пева -  одговорила је Марина. Подсећамо, Анастасија Ражнатовић похвалила се својим певачким талентом на неколико видео клипова које је објавила на друштвеним мрежама, а Цеца је као и свака брижна мајка обећала да ће јој пружити пуну подршку уколико одлучи да крене њеним стопама.
Прочитајте још:

Георгиев не жели да одрасте!?

Босанци оптужили Иван Ивановића због силовања

- Ако буде пожелела да се бави професионално музиком, свакако ћу је подржати. Ја немам проблем с тим. А и по томе се види да нисам завидна и љубоморна као колегиница -  нашалила се Цеца у једном интервјуу. Извор: Пулсонлајн

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Филантропи из европе

Звоњење на вратима.Човек отвара врата и види на прагу како стоји особа са киселим изразом ...

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА