Најновије

ТОТАЛНИ ХАОС! АБА о Нанелију: Нисмо надлежни, шаљемо дисциплинског судију

Хаос у регионалном такмичењу. Кошаркаш Партизана Џејмс Нанели је песницом ударио Стефана Лазаревића по завршетку шутерског тренинга на дан треће утакмице (20.30).

Лазаревић је завршио крвавог лица са раном испод ока. Са Малог Калемегдана поручују да је овакав инцидент незабележен и чекају реакцију одговорних, односно дисквалификацију Џејмса Нанела.
Из АБА лиге поручују да се не осећају надлежним. Као је пренео Спорт Клуб из АБА лиге су навели "да су упознати са инцидентом, да су тим поводом послали дисциплинског судију у Београд, који би требало да допутује пре почетка утакмице како би прикупио што више информација о догађају, али да се у исто време не осећају надлежним јер се инцидент догодио ван кошаркашког терена“.

Инцидент се догодио када су се кошаркаши мимоилазили, тада је настало кошкање после којег је Нанели песницом ударио Стефана Лазаревића и тиме му нанео телесне повреде.
Подсећамо, току последње деонице другог меча финала АБА лиге Звезда је имала  слободна бацања и под обручем су евентуални промашај чекали Нанели и Лазаревић.  Партизанов Американац није ни гледао у правцу лопте, већ је за гушу ухватио Лазаревића. Наставак је уследио на данашњем тренингу, а надамо се да ће на томе остати.

УДАРНА ВЕСТ! Хеликоптер у којем се налазио председник Ирана доживео несрећу

Извор: Информер.рс

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

МИША ЂУРКОВИЋ: Клан

У недељу се одржавају локални избори у низу градова, од којих ће можда занимљиво бити у Ни...

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА