Најновије

ТИХЕ УБИЦЕ: Бежични интернет и рутери могу бити смртоносни!

Сви воле бежични интернет. Нема више незгодних и ружних каблова који се као змија растежу по поду. Међутим, постоји опасност бежичне технологије на коју нисмо обраћали пажњу.
Фото: cdn.iuni.ro

Фото: cdn.iuni.ro

Наиме, бежични рутери и модеми шаљу сигнале вашим компјутерима кроз зидове ваше куће путем електромагнетног зрачења. Ако зрачење пролази кроз зидове ваше куће, зашто не би могло да прође кроз ваше тело? Ако имате бежични рутер у кући или канцеларији, ви се налазите изложени опасној зони зрачења. Још један од проблема је што нико не гаси свој Wi-Fi никад. Дакле, изложени сте зрачењу 24 часа дневно, 7 дана у недељи, 365 дана у години. Не заборавимо да и ваше комшије, вероватно, поседују Wi-Fi. Ви сте, дакле, у потпуности окружени масовним таласом ЕМФ (електромагнетне фреквенце). Све интернет провајдинг компаније деле бежичне рутере као новогодишње чоколадице, а да вас нису упозориле на безбедност здравља. Поставља се питање - зар то није све тестирано? На неки начин јесте. Рутери емитују електромагнетно зрачење на ниском нивоу, што се сматра сигурним до извесне мере. Проблем је што електромагнетне фреквенце нису тестиране, јер првобитно није намеравано да се користе 24/7. У окружењу куће или у канцеларије, Wi-Fi модеми преносе радио сигнале скоро истом фреквенцијом као микроталасне пећнице када загревају храну. Постоје студије које показују да дугорочно излагање ЕМФ таласима, које стварају Wi-Fi рутери, може да изазове оштећења мозга, губитак памћења, па чак и туморе. Ови нискофреквентни ЕМФ таласи изгледа ометају енергетско поље самог тела, што може довести до несвестице, рака, па чак и до промене ДНК. Бројни људи тврде да имају здравствене проблеме који су настали због излагања Wi-Fi. Симптоми су бројни и варирају од нередовних откуцаја срца, вртоглавице, главобоље, лоше концентрације до дигестивних проблема и депресије. Многи људи тврде да су се осећали боље чим су искључили Wi-Fi сигнал или напустили подручје пуно Wi-Fi сигнала. У Данској је спроведена интересантна студија у којој су студенти поделили семе креса (брзо растућа биљка) у две собе. Са оба сета семена се поступало једнаком негом, осим што се у једној соби семе поставило поред два Wi-Fi рутера. Дванаест сати касније, семена која су била у соби са Wi-Fi сигналима нису успела да проклијају, док су она друга нормално проклијала.
Прочитајте још:ДА ЛИ БИСТЕ ГА ПРЕПОЗНАЛИ? Погледајте како Че Гевара изгледа без браде!ПРОРОЧАНСТВО СТАРЦА ЈОНЕ: Све ће се завршити Великим ратом, онда ће доћи руски цар (ВИДЕО)
Извор: Вебтрибуне

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА