Најновије

Амерички свештеник: Морамо да истребимо гејеве да би спречили СИДУ

Покрет "New Civil Rights" је први пут указао да је свештеник Стивен Андерсон имао шокантне изјаве током проповеди коју је одржао 30. новембра. Наиме, он је истакао да су припадници геј заједнице болесни, а да је њихова болест казна од Бога.
Андерсон (Фото: Јутјуб)

Андерсон (Фото: Јутјуб)

"Свако ко је хомосексуалац из исте је категорије, категорије содомиста, како их Библија назива", казао је Андерсон. Читајући Левитицус додао је: "Све то има у Библији... Ако истребите хомосексуалце, како је Бог препоручио, нећете имати толико случајева АИДС", преноси klix.ba, То није први пут да је Андерсон, који нема факултетску диплому, али напамет зна 140 поглавља Библије, изазвао бурне реакције. Раније ове године он је тврдио да је поновна удаја прељуба, уз напомену "Не занима ме да ли наше друштво прихвата развод, па чак и хршићани се разводе у истој стопи као и остали свету. Ја нећу промене". Он се залаже и за то да жене буду тихе док су у цркви.
Прочитајте још:Кирби: Русија ће утицати на Србију и кад уђе у ЕУ
"Нека се жене моле у тишини", рекао је у проповеди и додао да жена не сме узурпирати власт коју има мушкарац. Извор: Србијa данас

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА