Најновије

Посланици отерали Мају Гојковић!

БЕОГРАД - Председница Скупштине Србије Маја Гојковић је, незадовољна понашањем посланика, прекинула вођење седнице и то препустила потпредседнику Игору Бечићу.
Маја Гојковић (Принтскрин: ТВБ92)

Маја Гојковић (Принтскрин: ТВБ92)

- Ја имам други дневни ред у односу на овај по којем говоре посланици, не слажем се с тим да посланици могу да разговарају о чему хоће и како хоће, и зато предлажем да седницу води господин Бечић, рекла је Маја Гојковић и напустила пленарну скупштинску салу. Она је тако реаговала пошто су посланик опозиционе Демократске странке Борислав Стефановиц и шеф посланичке групе Српске напредне странке Зоран Бабић, уместо о дневном реду, воили полемику о стању у Мајданпеку који није имао струју више од три дана због квара далековода. Посланик СНС је истакао да ДС прави такву атмосферу у друштву као да је "пикадо у њиховој руци, а да им је мета премијер Александар Вучић". - Ово су сибирски услови, рекао је Бабић показујући фотографије поломљених и залеђених далековода ка Мајденпеку. -  Стубови далековода су пали, а ви сте за једну секунду хтели да се то реши из топле скупштинске сале, рекао је Бабић. Борислав Стефановић му је одговорио да је, уз фотографије, Бабић требало да донесе и узорке леда. - Требало је да донесете и лед, да ми утврдимо да је тај злокобни лед који је у стварио био намењен Вучићу, погодио Антића, рекао је Стефановић. Прочитајте још:

Министар Гашић: Србија се определила за сарадњу са НАТО

Јоксимовић: Ми смо недвосмислено за Европску унију

Министра енергетике Александра Антића јуче је у Мајданпеку погодила ледница у главу док је давао изјаву за медије. Председница Скупштине је на полемику двојице посланика рекла да говоре о чему год хоће и када год хоће, али да она не може да води такву седницу. Извор: Курир

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА