Најновије

Цеца открила какав ће доњи веш носити у новогодишњој ноћи!

БЕОГРАД - Једна од највећих звезда на Балкану Светлана Цеца Ражнатовић новогодишњу ноћ ће провести радно у Београду. За разлику од ранијих година, певаће за посетиоце једне хале на Новом Београду.
Црвено на радост: Цеца ( ЈуТјуб скриншот)

Црвено на радост: Цеца ( ЈуТјуб скриншот)

- Код мене не постоји ограничено време за свирку. Певаћу до када публика буде желела. На мојим концертима је весело и моји фанови знају шта могу да очекују. Не смета ми ни кад певам на неком тргу, јер се лако загрејем - каже Цеца. Певачица ће највероватније 31. децембра остати без подршке из публике сина Вељка и ћерке Анастасије. - Није ми жао што нећу бити код куће поред камина. Радим посао који волим и који ме испуњава. Бићу у свом граду окружена пријатељима. Моја деца имају своје друштво и организацију. И ја сам волела у њиховим годинама да будем са својим пријатељима. Дан пред концерт Цеца ће провести у спремању за дружење с публиком, а још нема представу кога ће првог пољубити у 2015. - Ко пре девојци, његова девојка - искрена је певачица. - Имам једну жељу, али вам је нећу рећи. У прошлој години сам пожелела по једну жељу за Нову годину, Божић и Ускрс, и свака се испунила. Не верујем у Деда Мраза, већ само у себе. Новчаник је и даље код мене - каже фолк дива.
Прочитајте још:

(18 +) Певачица објавила вулгарну преписку са малолетником!

Она не верује да ће јој бити добра година ако буде носила црвени веш. Нисам се никад водила тиме. Ишло ми је добро и кад нисам носила црвени веш. Можда вас и послушам! Имала сам добру годину. Могу да се похвалим да сам имала веома успешну турнеју у последње две године - закључује Ражнатовићева. Извор. Курир

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА