Најновије

МЕКДОНАЛДС ПРОПАГИРА ПАНСЛАВИЗАМ? ''Против братоубилачких ратова! За јединство словенских народа!'' (ФОТО)

На твитеру је избио нови микроскандал: највећи светски ланац брзе хране Мекдоналдс оптужен је за изражавање политичког става.

Мекдоналдс (Фото: РИА Новости)

Корисник Твитера под надимком Fat Thor из Санкт Петербурга објавио је слику снимљену у једном од ресторана Мекдоналдс у руској северној престоници. Фотографија приказује таблицу ресторана нетипичног садржаја:


Фото: Принтскрин

Ми смо против лекова. Ми смо против русофобних политика. Ми смо против хомосексуалности. Ми смо за јединство словенских народа. Ми смо за здраву нацију. Ми смо за истиниту причу.

Док су се неки од корисника друштвених мрежа свађали око тога да ли приватна компанија може да изрази своје мишљење, други су били огорчени одговором са званичне странице Мекдоналдса: „Хвала! Тамо не видимо ништа лоше “, одговорио је службеник компаније на огорчење.

Почетни твит брзо је стекао запажену популарност: поделило га је скоро три хиљаде корисника, испод њега је своје лајкове ставило још око 35 хиљада корисника. Међу учесницима дискусије о прихватљивости политичког става ресторана било је и оних који нису напустили покушаје посезања контактирањем Мекдоналдса. Упорно су куцали поруку америком представништву компаније компаније, па чак и западним медијима.

Како веверица сепаратиста уништава заставу, погледајте ОВДЕ.

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА