Најновије

Мишковић: Без обзира шта лично мислим о Вучићу, подржавамо владу!

БEOГРAД - Председник Делта холдинга Mирослав Mишковић изjавио jе данас да ће та компаниjа подржавати све мере коjе доноси Влада Србиjе, али и да ће бити критична према ономе што сматра да ниjе добро.
Фото: ЈуТјуб

Фото: ЈуТјуб

Влада Србиjе и jедна од наjвећих српских компаниjа имаjу обавезу да међусобно сарађуjу, сматра Mишковић, уверен да у том контексту ниjе битан његов лични однос и мишљење о премиjеру Aлександру Вучићу. Mишковић jе на конференциjи за новинаре, на коjоj су представљени резултати пословања Делта холдинга, подржао праксу разговора представника владе и привредника о мерама економске политике, додаjући да jе врло значаjно да такви састанци постану традиционални, а као посебну повољност навео олакшице, односно подстицаjе за ново заполсљавање. Oн сматра да само штедњом неће бити могуће остварити зацртане економске циљевем већ да су неопходне инвестициjе, нарочито у пољопривреди, те наводи да приликом усваjања економске политике, чиjи jе носилац Влада Србиjе, треба да буду укључени банкарски и реални сектор, стручни кругови, као и медиjи.
Mишковић jе на састанку са премиjером, како jе рекао, говорио о три проjекта, коjе Делта холдинг намерава да реализуjе, а коjи су врло важни за Србиjу.
Реч jе о Ритеjл парку у Новом Саду, новоj пословноj згради Делта холдинга и изградњи наjвећег шопинг мола у региону, укупна вредност тих инвестициjа jе 150 милиона евра, а њихова реализациjа ће упослити 6.000 грађевинских радника. Додао jе да jе Делта холдинг у озбиљним преговорима са неколико америчких компаниjа, чиjа би реализациjа довела у регион неке нове брендове. Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА