Најновије

СТУДЕНТСКИ СЕКС-СКАНДАЛ: Маштовита сам и много волим да гутам... Пробај!

Много волим секс, просто сам неуморна. Потребан ми је издржљив мушкарац, здравог срца, не бих волела да добије инфаркт на мени...

Студентски секс сканда (Фото: ФБ скриншот)

Овакав необичан оглас освануо је на званичној Фејсбук страници Студенти Београдског универзитета, са све ласцивном и провокативном сликом девојке која се потписује као Докторка.

Девојка из Ниша

Непристојну понуду објавио је извесни Горан Видић.

- Кликни на линк и упознај Докторку: много волим секс, просто сам неуморна. Потребан ми је издржљив мушкарац, здравог срца, не бих волела да добије инфаркт на мени. Волим све позе, маштовита сам и мноооогооо волим да гутам... Пробај... - овако је гласила Докторкина понуда коју је поменути Видић пренео студентима. У опису огласа такође стоји да је девојка са слике из Ниша, као и да има 34 године. Виртуелни макро није желео да било шта каже за новине.

Нажалост, дешава се...

С друге стране, главни администратор ове студентске групе Душан Гајић објашњава да свакако није примерено да се такве објаве налазе у њиховој групи.

- Убрзо након што је постављена, спорна објава је уклоњена, а профил Горана Видића смо блокирали, те сада више неће моћи да објављује такве глупости на нашој страници - каже Гајић и додаје: - Група је веома велика и, нажалост, дешава се да неке непримерене објаве не стигнемо благовремено да обришемо. У сваком случају, трудимо се да санкционишемо овакво понашање у групи. У овој Фејсбук групи студенти углавном размењују мишљења о предметима на факултетима, књигама, смештају у студентским домовима и разноразним младалачким саветима, па је ова објава шокирала многе од њих. Извор: Курир

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Филантропи из европе

Звоњење на вратима.Човек отвара врата и види на прагу како стоји особа са киселим изразом ...

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА