Најновије

НЕСРЕЋА У ВАЉЕВУ: После јаког удара грома потпуно изгореле кућа и радионица

Једна кућа и столарска радионица су данас изгореле после удара грома, а још једна кућа се запалила на периферији Ваљева, потврђено је у Ватрогасно-спасилачком батаљону.
Гром спалио куће, фото: Википедија

Гром спалио куће, фото: Википедија

До пожара код Казнено-поправног завода (КЗ) за малолетнике у Ваљеву је дошло око 13 сати пошто је гром ударио највероватније у дрвену бандеру „Телекома“, крај куће и радионице. Три екипе ватрограсаца су спречиле да пожар захвати суседну кућу на којој је изгорео део крова. У пожару нико није повређен, а узрок и штета биће утврђени истрагом полицијских и правосудних органа. Ватрогасци су средином поподнева још гасили ватру, а дошли су и полиција и радници „Електродистрибуције“, док власници изгореле куће нису били ту. - Веома брзо, после јаког удара грома, запалиле су се радионица и кућа. Покушали смо што смо могли, а нисмо могли готово ништа због јачине пламена, па су, срећом, брзо стигли ватрогасци – причају комшије. Најближи сусед се новинару агенције Бета пожалио што је столар „ту шупу (радионицу), иако није морао, приближио (његовој) кући“ и поставио „импровизовани сулундар“ који је окренуо ка суседној кући.
Обавезно погледајте:Можда нисте знали, а може вам спасити живот: Како се заштитити кад ударају громови и светле муње?(ВИДЕО) Снимао је торнадо, али га је онда звекнуо гром!Oд удара грома страдало 13 људи
Извор: Агенције

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА