Најновије

Ана Николић ципелама гађала публику у Котору!

КОТОР - Певачица Ана Николић направила је у петак увече хаос на наступу у Котору, где је без престанка играла више од три сата. Хиљаде мушкараца нестрпљиво је чекало да изађе на бину, а кад се појавила након пола сата закашњења, настала је права лудница.
Лудовала са публиком: Ана Николић (Инстаграм)

Лудовала са публиком: Ана Николић (Инстаграм)

У једном тренутку током наступа Николићеву је понела атмосфера, па се попела на шанк који се налазио до сцене и почела да скаче по њему. Иако се видело да пије само сок, певачица је изгледала као да је попила коју чашицу више, посебно у тренуцима када је мало фалило да падне са шанка у публику.
Прочитајте још:(ФОТО 18+) Погодите чија је ово гуза?Доктору Хаусу задржали пасош на граници са Србијом!
Како је подгревала атмосферу, тако су се каишеви њене дуге црне хаљине обмотали око њених ногу, због чега је мало фалило да падне на главу. Када је приметила да је враг однео шалу, она се одмах вратила на бину и са себе скинула високе потпетице јер су је очигледно заболеле ноге, па их бацила са стране. Публика је била одушевљена Анином енергијом, а бројни припадници јачег пола покушавали су да јој приђу како би се упознали. Одлично расположени фанови су све време певали углас певачицине старе, али и хитове са последњег албума. Извор: Курир  

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Филантропи из европе

Звоњење на вратима.Човек отвара врата и види на прагу како стоји особа са киселим изразом ...

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА