Најновије

ДС: Грађани осећају само штетне мере и ништа осим тога

БEOГРAД - Демократска странка упитала jе данас Српску напредну странку како jе могуће да су, како тврде у ДС, jедине мере коjе грађани виде и осете "оне од коjих имаjу штете и коjе подразумеваjу штедњу на њима, док трошкови државе, дефицит, jавни дуг и броj незапослених незадрживо расту".
Демократска странка (ДС лого)

Демократска странка (ДС лого)

Демократе су то саопштиле у одговору СНС, поводом конференциjе за новинаре на коjоj jе потпредседник ИO напредњака Aлександар Jовичић изjавио да премиjер Aлександар Вучић никада ниjе наjављивао смањење пензиjа, већ да jе рекао да jе то последња мера и да ће Влада покушати на све начине да до тога не дође. Претходно jе портпарол ДС Aлександра Jерков, такође, на конференциjи за новинаре, изjавила да подршку СНС нико не доводи у питање, али да jоj то не даjе за право да "трећи пут у историjи врши експерименте" смањивањем плата и пензиjа.
Прочитајте још:Ракетним бацачем погодили кућу украјинског градоначелника
"Српска напредна странка у свом одговору на конкретна питања коjа су jоj постављена у вези са прекршеним обећањем Aлександра Вучића да неће бити смањења пензиjа и да jе он лично гарант тога, по ко зна коjи пут показуjе да, осим jезика увреда, клевета и етикетирања, већ више од 20 година не познаjе ниjедан други начин комуникациjе", наводи се у саопштењу ДС. ДС додаjе и да "ниjе проблем да истрпи све увреде" коjе СНС може да смисли и упути ДС-у. Демократе су поручиле напредњацима и да, како тврде, "никакве увреде неће скренути пажњу са чињенице да jе премиjер три пута обмануо грађане обећавши им да пензиjе неће бити смањене". Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА