Најновије

(ФОТО) Крила кокаин у вештачким грудима

Шпанска полиција саопштила је да је ухапсила жену која је стигла на мадридски међународни аеродром с 1,7 килограма кокаина сакривеног у грудним имплантима.
Кокаински импланти, фото: МУП Шпаније

Кокаински импланти, фото: МУП Шпаније

Агенти из одељења за наркотике постали су сумњичави јер се 43-годишња Венецуеланка чудно понашала током рутинског скенирања путника који су стигли из Боготе, у Колумбији. Приликом претраге пртљага није било ничег необичног, али су полицијаке приликом прегледа тела откриле неправилности и деформације на обе дојке Венецуеланке. Путница је потом постала „нервозна и признала да носи кокаин у имплантатима“, наводи полиција у данашњем саопштењу. Жена је потом пребачена у болницу, а затим притворена због сумње да је починила злочин против јавног здравља, наводи се у саопштењу. Шпанија има полицијску јединицу која посебно проверава путнике који стижу из земаља познатих по производњи наркотика.
Погледајте и:Кошаркаш Црвене звезде ухапшен због шверца кокаина!ШАРИЋ: Можда су кокаин украли пирати са Кариба?Сазнајте која забрањена супстанца је скупља од злата и кокаина
Извор: Вестинет

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА