Најновије

Пас који није хтео да напусти власников гроб

Након што је млади грађевински радник погинуо у саобраћајној несрећи, његов пас Томи две недеље је чувао гроб и опраштао се од власника.
Заиста најбољи човеков пријатељ, фото: Indian Times

Заиста најбољи човеков пријатељ, фото: Indian Times

Баскар Шри удомио је Томија пре пет година, и од тада су њих двојица били нераздвојни. Нажалост, Баскар је почетком августа погинуо у саобраћајној несрећи у Индији. Пас Томи није могао лако да се одвоји од свог пријатеља. Овај пас је 15 дана чувао власников гроб и није хтео да га напусти. Дон Вилијамс, из организације за помоћ животињама "Плави крст", коначно је успела да одвоји Томија од гроба и да му да воде и хране.
Не пропустите:(ВИДЕО) БЕТМЕН ПОСТОЈИ: Снимљен је како вози Батпод у Јапану
"Први пут сам спазила браон пса како лежи на свежем гробу док сам долазила на посао почетком августа. Тада ми ништа није деловало чудно, али сам га онда враћајући се са задатка 13. августа поново видела. Деловало је као да се недељама није померио", каже Дон. Како Дон тврди пас је био врло узнемирен, а када му је пришла приметила је сузе у очима, пише портал Животиње.рс. "Био је изгладнео. Дала сам му воде и бисквите. Прошетала сам се мало по околини и питала локалне становнике да ли знају нешто о псу. Онда сам сазнала да се зове Томи и да чува власников гроб", објашњава Дон. Извор: Радио 021

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Филантропи из европе

Звоњење на вратима.Човек отвара врата и види на прагу како стоји особа са киселим изразом ...

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА