Најновије

ПОБУНА У ЛДП: "Чедо, ти се луксузираш а ми без плата"!

БЕОГРАД - Либерали су згрожени понашањем Чедомира Јовановића, челника ЛДП, који већ пола месеца летује са супругом Јеленом и четворо деце, дадиљом и телохранитељима на луксузном грчком острву Миконос, што може да кошта и неколико стотина хиљада евра, док су они без пребијање паре.
Проводом на Миконосу резбеснео сараднике: Чеда Јовановић Фото: ЛДП

Проводом на Миконосу резбеснео сараднике: Чеда Јовановић Фото: ЛДП

Запослени у ЛДП, како сазнајемо, револтирани су што им шеф није исплатио плате, иако их је данима буквално завлачио да ће плата бити, а одмара се у стилу светских џет-сетера. - Сви знају како Чеда живи. Али што је много, много је. Данима нам је замазивао очи да ћемо добити плату, а онда отишао на Миконос. Надам се да неће да га буде срамота да се врати у Београд. Многи су згрожени када су видели слике у Куриру. Вила од шест милиона евра, клубови где је флаша шампањца 120.000 евра, сунчање на плажи где је лежаљка 50, руча по ресторанима у којима је ручак 300-500 евра. То је наша месечна плата, и то у најбољем случају, а коју сада нисмо ни примили јер грцамо у дуговима. Запослени у ЛДП су буквално полудели. Није им исплатио јулску плату, а једва су га намолили да им да макар нешто за јун. Не знамо само како га није блам - у даху прича извор Курира из врха странке. Уз проблеме са платама, ЛДП грца у милионским дуговима, који су преко 4,5 милиона евра, а финансијско стање отежава и чињеница да странка више није у парламенту. Упркос томе, Јовановићи како је Курир писао, уживају у  вили, чија је вредност, према процени агената за некретнине с Миконоса, минимум шест милиона евра. Јовановић није јуче одговарао на позиве и поруке Курира, а портпарол ЛДП Јован Најденов тврди да није истина да запосленима касне плате.
Прочитајте још:Вучић очекује нове нападе на СНСДС: Ако су уговори добри, што их кријете од народа!?
- То је стварно глупост. Нема незадовољних, сви раде пуном паром. У централи ради петнаестак запослених, а има много људи који волонтирају - казао нам је Најденов, а онда револтирано наставио: - Зашто бисмо, морали Куриру то да објашњавамо. Треба да одговарамо на питања везана за политику. Питање је шта у овој држави раде странке владајуће коалиције и колико новца њихови директори по јавним предузећима извлаче. Извор: Курир

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Филантропи из европе

Звоњење на вратима.Човек отвара врата и види на прагу како стоји особа са киселим изразом ...

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА