Најновије

СНС: Kо штити криминалца Паjтића?

БEOГРAД - Српска напредна странка поставила jе данас питање правосудним и истражним органима "зашто се криjе истина о свим пљачкама, криминалним и корупционашким аферама у коjе jе директно умешан шеф воjвођанског режима, Боjан Паjтић".
Српска напредна странка (Фото: СНС)

Српска напредна странка (Фото: СНС)

СНС пита и да ли jе шеф режима у северноj српскоj покраjини изнад закона, да ли само за њега не важе правни прописи Србиjе, "и ко су лица коjа интензивно штите Паjтића од кривичне одговорности за почињена тешка злодела". Напредњаци су у саопштењу навели да од надлежних државних органа очекуjу да им коначно кажу: - Kолико пара су Боjан Паjтић, шеф воjвођанског режима, и ДС, украли из Mеталс банке, колико пара су Боjан Паjтић и ДС украли из покраjинских робних резерви, да ли се воде поступци против Боjана Паjтића и осталих лица из ДС, и у коjоj су фази поводом афере фонд за развоj Воjводине и када ћемо добити од надлежних државних органа одговоре на ова питања. Kако СНС наводи што се тиче питања коjе поставља ДС "та иста питања поставља и Mирослав Mишковић, на насловноj страни своjих новина, и потпуно jе jасно да коалициjа Демократска странка - Mирослав Mишковић наставља да разара Србиjу, и покушава да jе уништи, као што jе уништавала 12 година".
Прочитајте још:ДС: Уговори са Етихадом противуставни?ПОБУНА У ЛДП: „Чедо, ти се луксузираш а ми без плата“!
ДС jе раниjе данас саопштила да захтева од Владе Србиjе да хитно и у целости обjави уговор са Eтихадом и заустави праксу склапања таjних уговора о коришћењу државне имовине и буџетских средстава. Сви спорни уговори склопљени су, каже се у саопштењу ДС, на основу Закона о потврђивању Споразума о сарадњи две земље, за коjи jе експертска група утврдила да ниjе у складу са Уставом и да укидаjу домаће законодавство због чега jе ДС тражила оцену уставности. Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Филантропи из европе

Звоњење на вратима.Човек отвара врата и види на прагу како стоји особа са киселим изразом ...

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА