Најновије

(УЗНЕМИРУЈУЋИ ВИДЕО) Нова жртва џихадиста: Одрубљена глава Британцу!

БАГДАД - Џихадисти Исламске државе објавили су снимак на којем је приказано одсецање главе британског хуманитарног радника Дејвида Хејнса (44). Хејнс, који има двоје деце у Перту у Шкотској, киднапован је прошле године током рада за француску агенцију "АЦТЕД" у Сирији, пренела је агенција Ројтерс.
Још једна жртва џихадиста (Принтскрин: Јутјуб)

Још једна жртва џихадиста (Принтскрин: Јутјуб)

Снимак насловљен "Порука савезницима Америке" започиње говором британског премијера Дејвида Камерона о раду са ирачком владом и курдским борцима који се боре против џихадиста. - Овај Британац мора да плати цену због ваших обећања Камероне о наоружању курдских бораца против Исламске државе, рекао је маскирани мушкарац обучен у црно са британским акцентом и који стоји изнад Хејнса, обученог у наранџасто клечећи на коленима.
Прочитајте још:

НЕВЕРОВАТНО: Кличко у Берлину лобира за изградњу „украјинског зида“

ФРКА У ЗАПОРОЖЈУ: Градоначелник песницама на неистомишљеника (ВИДЕО)

Потом се види одсецање главе Хејнсу, а снимак се завршава приказивањем још једног таоца док маскирани мушкарац прети да ће бити и он убијен ако Камерон настави да подржава борбу против Исламске државе. Џихадисти су на исти начин претходног месеца усмртили двојицу Американаца, новинаре Џејмса Фолија и Стивена Сотлофа. Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА