Најновије

СРПСКИ НОСТРАДАМУС: Албанци ће поново желети да се споје са Србијом, а у ЕУ ући ћемо тек...

Српски новинар и књижевник Дејан Лучић у својој емисији представио је госпођу Верицу Обреновић, за коју многи тврде да има „моћ” да види будућност.
Фото: Јутјуб принтскрин

Фото: Јутјуб принтскрин

Овај видео направљен је у фебруару ове године, а госпођа Верица Обреновић за коју многи кажу да је српски Нострадамус предвидела је многе ствари које су се заиста оствариле. - Брзо ће се формирати Влада након избора на којима ће поново победити СНС. Многи министри биће смењени. Србију ће задесити многе поплаве, клизишта и земљотреси. Цео Бнаат биће под водом. Крајем године Албанци ће пожелети да се поново споје са Србијом и кренуће према граници, али стране трупе то неће дозволити. До грађанског рата у Украјини неће доћи, док је Путина, нема бојазни од одвајања Украјине - испричала је госпођа Обреновић 19. фебруара 2014. године.
Прочитајте још:Ко се успротиви, биће убијен: Ако неки доктор створи нову методу лечења болести, која је ефикасна и јефтина, завршио је каријеру!
Она је нагласила да ће светска економска криза потрајати до септембра а да ће се у Србији боље живети већ у децембру. Према њеним речима, Косово ће поново бити део Србије и то ће се решити преговорима. - Кину ће задесити велика несрећа у руднику, а Иран ће потрести јачи земљотрес. Центар света биће Кина, Индија и Русија, због тога би са овим земљама требало јачати односе. Видим усијану црвену телефонску линију између Путина и Обаме. Потрајаће лоши односи између Русије и Америке - испричала је ова посве интересантна госпођа. Она је видела да ће је председнички трон након Томислава Николића заузети Александар Вучић. Да ли је ово све плод маште и скуп случајности или нешто друго, просудите сами. Извор: Прес

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА