Најновије

Грађани Београда у року од пола сата прекречили увредљиве графите против геј особа!

БЕОГРАД - Два лица једног истог града. Овако би се у једној реченици могао описати рат који су данас у центру Београда водили грађани који су жврљотинама и графитима остављали погрдне поруке учесницима Параде поноса, и по свему судећи, савесних суграђана који овакве увреде у свом граду не дозвољавају.
Застава покрета Геј прајд (Фото: ru.wikipedia.org)

Застава покрета Геј прајд (Фото: ru.wikipedia.org)

У размаку од само два сата фоторепортери "Блица" забележили су врло занимљив призор на Славији. Графит "Нећу тату и тату. Стоп педерима" био је исписан преко целе фасаде објекта прекопута тролејбуске станице у Улици краља Милана. Фоторепортер Блица га је сликао у 11.05, а када се истом стазом враћао у 13.26, фасада је била свеже прекречена. Да није реч о усамљеној акцији, доказ је идентична ситуација само неколико метара даље. На продавници на Цветном тргу, великим плавим ћириличним словима у 11.08 сати фоторепортер сликао је претећу поруку "Неће шетати" и датум 28.10. за када је најављена Парада поноса. У 13.30 поново је прошао поред продавнице али поруке више није било.
Прочитајте још:

ЛОНЧАР: Mарихуана само у медицинске сврхе!

Хуманитарне НВО на Косову повезане са тероризмом!?

Блицу је у "Градској" чистоћи" речено да њихови радници такво задужење данас нису имали. То значи да се највероватније ради о суграђанима који су се сами организовали, узели четке у руке и прекречили увредљиве поруке. Извор: Блиц

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА