Најновије

Вујошевић: Позивам људе да у што је могуће већем броју дођу на утакмицу с Арманијем

Кошаркаши Партизана НИС и стручни штаб раде пуном паром у припремама за сезону која предстоји. Наредна провера форме заказана је за петак, 26. септембар са почетком у 20 часова, када у дворану „Пионир“ долази милански Армани.
Вујошевић (фото kkpartizan.rs)

Вујошевић (фото kkpartizan.rs)

Тренер српског шампиона Душко Вујошевић очекује добру утакмицу и позива навијаче да и на овом мечу буду уз нови тим клуба из Хумске. - Када је утакмица била заказана стављена је у овај термин да би била нека врста отварања предстојеће сезоне. Без обзира на добро познате проблеме у којима се клуб налази, мислим да смо одрадили планирани део посла. Екипа већ има неку своју физиономију, ту сада има и неких лакших повреда, затим и некомплетност због добро познате ситуације око БАТ-а, али и у оваквом саставу има свој квалитет – истакао је трофејни стратег. Вујошевић је нагласио да је, управо због свих проблема у којима се Партизан налази, више него икада потребно да публика стане уз тим.
Прочитајте још:
- У том смислу, позивам људе да у што је могуће већем броју дођу на утакмицу, јер долази један противник звучног имена и доброг квалитета. Без обзира што је утакмица у склопу припрема за такмичења која нам предстоје, мислим да ће они који воле Партизан имати шта да виде, а они који воле кошарку уживати у доброј кошарци - најавио је сусрет са миланским тимом Душко Вујошевић. Улазнице за предстојећи припремни меч ће бити у продаји на дан утакмице на благајни дворане „Пионир“ по цени од 300 динара за трибине и 500 динара за партер. Сви који су до сада купили сезонске улазнице могу их искористити за улазак на меч са Арманијем. Том приликом сви заинтересовани ће моћи да купе годишње карте за трибину и партер на благајни „Пионира” у периоду од 17 до 20 часова. Цена сезонске улазнице за трибине је 9.500 дин, док је за годишњу улазницу за партер потребно издвојити 14.000 дин. Сезонске за ложе ће бити у продаји искључиво у просторијама КК Партизан НИС (канцеларија 218) свакога радног дана од 10 до 15 часова. Од ове сезоне уведени су и бар кодови на свакој улазници, који ће приликом уласка у халу бити контролисани и унети у базу. Извор: Вечерње Новости

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА