Најновије

Вујошевић: Чудан однос Евролиге према Партизану

Душко Вујошевић оценио да је Партизан добио тешке ривале у Еврокупу и додао да не разуме зашто је Партизан на жребу био у четвртом "шеширу". Вујошевић је потврдио да постоје помаци када је у питању решавање "случаја Клобучар", због којег Партизан не може да региструје појачања.

Спрема нови тим за победе (фото: kkpartizan.rs)

Спрема нови тим за победе (фото: kkpartizan.rs)

Тренер Партизана Душко Вујошевић рекао је да су црно-бели добили тешке ривале у Еврокупу и додао да је клуб концентрисан на "скидање" забране довођења играча. Он је навео и да не разуме зашто је Партизан на жребу био у четвртом "шеширу". "Евролига почиње да има чудан однос према нама и не могу да уђем у њихове мотиве. Група је компликована, екипе су јаке и имаћемо тешка путовања. Морамо да будемо концентрисани да рашимо проблем БАТ-а и са још једним појачањем дођемо до ситуације да имамо тим који је у стању да поднесе тежину такмичења у којем наступа и достојно да репрезентујемо клуб", рекао је Вујошевић Танјугу.
Прочитајте још:
Трофејни стручњак је додао да постоје одређени помаци када је у питању решавање "случаја Клобучар", због којег Партизан још не може да региструје појачања. Капитен Партизана Драган Милосављевић рекао је да је група у којој су црно-бели изузетно тешка, на нивоу Евролиге. "Биће изузетно тешко проћи групу, али наравно да очекујем да ћемо у томе успети. Мислим да смо један од фаворита у групи, без обзира на много потешкоћа, што је тим изузетно млад, што нам недостаје неколико играча и што се неки тек враћају после повреда. Али, сигурно да имамо највише амбиције што се тиче Еврокупа као и свих осталих такмичења", навео је Милосављевић. Кошаркаши Партизана играће у Е групи Еврокупа са литванским Лијетувос Ритасом, турским Банвитом, руским Красним октобром, израелским Хапоелом из Јерусалима и румунским Асесофтом, одлучено је данас жребом у седишту УЛЕБ-а у Барселони. Извор: РТС

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА