Најновије

Склоните зимске јакне, данас нас очекује прави пролећни дан са температуром до 15 степени

БЕОГРАД- Очекује се релативно топло време, осим у Тимочкој Крајини. Температура ће ићи од шест на истоку до 15 степени на западу земље.
(Фото: РТС принтскрин)

(Фото: РТС принтскрин)

У Србији ће данас бити претежно сунчано и релативно топло време са највишом дневном температуром од шест на истоку до 15 степени на западу земље, саопштио је Републички хидрометеоролошки завод. Јутро ће бити местимично са слабим мразем, по котлинама на југозападу и југоистоку магловито. Јутарња температура ваздуха ће износити од минус пет на југу и југоистоку до шест степени у кошавском подручју. Ветар ће бити слаб и умерен, јужни и југоисточни. И у Београду ће данас бити претежно сунчано и топло време, а ветар ће бити умерен, југоисточни. Јутарња температура ваздуха износиће око пет, а највиша дневна око 14 степени. У Србији ће, према изгледима времена за седам дана, до 24. јануара, у недељу у северним и западним крајевима бити умерено до знатно облачно време, местимично са слабом кишом. У осталим крајевима биће мало и умерено облачно и суво време.У ноћи између недеље и понедељка и у понедељак и уторак биће умерено и потпуно облачно време, местимично са слабом кишом, а на вишим планинама и са снегом.
Прочитајте још:Ово је нови хит на Фејсбуку, оживите своју прву слику!(ВИДЕО) КРАЂА ЗА 13 СЕКУНДИ: Сакрила ТВ испод сукње и изашла!
Очекује се релативно топло време, осим у Тимочкој Крајини. До краја периода преовлађиваће облачно, постепено свежије време, местимично са кишом, на планинама и са снегом. Падавине ће бити углавном слабог интензитета. Последњег дана суснежица и снег могући су и у нижим пределима. Извор: Танјуг, Телеграф.рс

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Филантропи из европе

Звоњење на вратима.Човек отвара врата и види на прагу како стоји особа са киселим изразом ...

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА