Најновије

Препоручујемо да погледате комедију Пластика

БЕОГРАД - У Установи културе Вук Караџић 29. јануара у 21 час одиграће се најновија представа "Пластика". Улоге су поверене Сузани Петричевић и Нели Михаиловић.
Представа "Пластика"

Представа "Пластика"

Реч је о комедијској драми, о две жене у најбољим годинама. МИЛИНА ЧАКАРЕВИЋ успешна удовица (игра СУЗАНА ПЕТРИЧЕВИЋ) Довољно искусна да зна шта јој је радити, довољно млада да себи да још једну шансу. Била је удата за једног „великог бају“, превеликог да би остао веран али премалог да би преварио смрт. Била је згодна провинцијалка чији се сан о освајању велеграда остварио. Била је атрактивна хостеса на штанду скупих аутомобила на Београдском сајму. Била, све је била, а она би да буде и сада и убудуће. Има чисто срце и брз језик. Одлука да препакује тело у ексклузивном медицинском центру није јој довољна за препакивање душе. КАТАРИНА БОЈАНОВИЋ, новинарка (игра НЕЛА МИХАИЛОВИЋ) Некадашња перспективна студенткиња журналистике. Намера да„пластиком“ уклони траг бившег времена не помаже да уклони све бивше трагове неверемена у којем је живела. Дете велеграда о чијем животу су одлучивали други, пресензебилна и пределикатна да би јој било свеједно. Хоће да покуша још једном, док још има нешто мало времена. Умела је и уме да воли, макар те љубави биле погрешне. Од сете се брани горким хумором који зна да буде лековит. Увек јој је мало недостајало да буде своја и права и увек би се догодило оно али што срећу квари. Није јој место у овој теретани, али.. Њих две, Катарина и Милина у елитној теретани затвореног типа чекају персоналног тренера који ће им одредити врсту тренинга. Само за њих, да буду оно што никада нису биле. Милина и Катарина, у годинама када се још нада, дале су велики новац да би прошле кроз специјални третман чије је финале пластична операција. Никада се пре нису среле њих две и никада се и не би среле да није ове мале теретане и тренера који недопустиво касни.
Прочитајте још:Песков тражи да „Левијатан“ прво буде приказан у Русији
Два дијаметрално супротна карактера, две наизглед обичне али узбудљиве судбине кроз које се преламају смешне и болне одреднице времена у коме живимо , сучелиће се на справама за корекцију тела и душе. Исход њиховог сусрета је крајње неизвестан, као и наши животи уосталом. Извор; Правда (Марија Гојковић)

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Филантропи из европе

Звоњење на вратима.Човек отвара врата и види на прагу како стоји особа са киселим изразом ...

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА