Најновије

Ево зашто су све певачице магазина морале да буду плавуше!

Од Љиљане Николовске до Јелене Розге - све певачице бенда Магазин су биле плавуше. Све, осим црнке Иване. Тончи Хуљић се смeје на констатацију да су плавуше једноставно боље, али не негира.
Јелена Розга (Фото: ЈуТјуб принтскрин)

Јелена Розга (Фото: ЈуТјуб принтскрин)

"Све оне су у Магазину имале тај неки специфични стил и изглед. Онда сам ја довео ћерку Мише Ковача јер ми је било доста тог типа певачица. Свесно сам ишао на ризик с Иваном и невероватно колико је људи нису прихватили, јер је алт и црнка. И онда сам опет морао да доведем плавушу која има тај сопрански глас. Људи су се навикли и људи воле плавуше", искрено каже Тончи. На констатацију да је један од највећих заводника међу музичарима, Хуљић је одговорио: "Ја, заводник? Ма, ја сам у браку 35 година! Своју жену сам упознао кад је имала 16 година. Мени данас долазе и говоре како су жене биле смртно заљубљене у мене. Нисам себе тако доживљавао, али интересантно је да ми нису говорили тада колико сам фаталан. 'Да ли знате да сте били са том и том?', питају ме... Па, што ми то нисте рекли тада, могао бих то да искористим", прича Тончи, а преноси Курир.
Прочитајте још:Шабану ће бити срушена илегална вилаНивес Целзијус: Да преферирам жене, то би била она!Скинула се после тренинга!(ФОТО)
Извор: Курир

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА