Најновије

Вучић честитао крсну славу Републици Српскоj

БEOГРAД - Председник Владе Србиjе Aлександар Вучић цеститао jе данас Републици Српскоj крсну славу св. Стефана уз жеље за даљи развоj сарадње Србиjе и РС.
Александар Вучић (Фото: Википедија)

Александар Вучић (Фото: Википедија)

Вучић jе упутио честитке председнику РС Mилораду Додику и председници Владе РС Жељки Цвиjановић. "Уверен сам да ће се сарадња имеђу Републике Србиjе и Републике Српске и даље развиjати на обострану корист и у интересу мира и стабилности у региону и да ћемо заjедничким снагама успети да се супротставимо растућим изазовима коjи стоjе пред нама", наведено jе у честитки упућеноj Додику. Вучић jе пожелео народу РС мир, просперитет и благостање, а Додику много успеха у раду. У честитки упућеноj Жељки Цвиjановић, премиjер Србиjе изражава искрену жељу за даљи развоj Републике Српске и срећу и добробит њених грађана. "Уверен сам да ће се привредни односи, као и сарадња у другим областима између Републике Србиjе и Републике Српске у наредном периоду унапредити", истакао jе Вучић.
Прочитајте још:23 године бастион си српства, срећан ти рођендан Републико Српска!Усташки злочинац Главаш највећи земљопоседник у Србији
Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА