Најновије

Вучић: "Ја сам Шарли"

БЕОГРAД - Премиjер Aлександар Вучић уписао се данас у Kњигу жалости у Aмбасади Француске и одао почаст жртвама терористичког напада на лист Шарли Eбдо, уз поруку да ће се Србиjа и француска против зла тероризма борити заjедно, баш као што су кроз своjу историjу то много пута чиниле.
Александар Вучић (Фото: Википедија)

Александар Вучић (Фото: Википедија)

Вучић jе истовремено и наjоштриjе осудио "терористичке пуцње у мирне и слободне грађане". "У име Владе Републике Србиjе и свих грађана наше земље изражавам наjдубље саосећање са породицама убиjених у злочиначком нападу у Паризу и наjоштриjе осуђуjем терористичке пуцње у мирне и слободне грађане", поручио jе Вучић. "Шокирани смо злом коjе jе погодило приjатељску Француску и уверени да ће француски народ и његово руководство победити све оне коjи би да врате човечанство неколико векова уназад. Србиjа сматра да и данас има и може много тога да научи од Француске, од поштовања људских права и слобода до спровођења демократских принципа владавине и зато, драги приjатељи, у овом тешком тренутку можете да рачунате на искрену и свесрдну подшку Србиjе и њеног народа", написао jе премиjер. "Против зла тероризма борићемо се заjедно, баш као што су француска и Србиjа кроз своjу историjу то много пута чиниле. "Нека jе слава свим страдалима у безумном терористичком нападу", написао jе Вучић у књигу жалости. "Je suis Charlie" (Ја сам Шарли), написао jе Вучић.
Прочитајте још:Погледајте насловне стране листа „Шарли Ебдо“ пред бомбардовање Србије 1999. (ФОТО)Промена војне структуре: Србија уводи активну резерву са обуком до 45 данаИВ БАТАЈ: Француска плаћа цех јер слепо следи Америку
Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА