Најновије

ПАШЋЕ КРВ НА ФАРМИ: Зорица ударила Мају чим се вратила, претила јој радовцима! (ФОТО)

Чим се Маја Николић вратила на имање у Лисовиће испровоцирала је Зорицу Марковић која је насрнула на њу и покушала да је удари.
Опет хаос (Фото: ТВ Пинк)

Опет хаос (Фото: ТВ Пинк)

Наиме, Маја је преносила поздраве из спољног света, па је тако да су Зорицу поздравили радовци, што је Марковићеву изнервирало. "Неће бити ништа од тебе ни пепела које немаш. Споменули си моја име, краво. Ја ћу тебе сачекати. Шта значи ово што ми прети навијачима. И немој да ми прети радовцима", викала је Зорица, која ју је притерала у ћошак и гурнула је. Да се није Лепи Мића између њих поставио, Зорица би жестоко ударила Николићеву. "Радовци су ми послали цвеће у болницу", рекла је Маја. "Хоћу да је ударим и да идем кући. Рекла сам јој да ми не спомиње име. Не сме да ми прети. Не бојим се ја њих", наставила је Марковићева. "Она њима да намешта мурију. Хоће да те испровоцира. Немој", смирио је Зорицу Кристијан Голубовић.
Прочитајте још:ОСЛАДИЛО ИМ СЕ: Кристијан у сену заскочио Станију (ВИДЕО)БАБОЉУБАЦ: Ово је најбизарнији пар у историји домаћих ријалитија (ВИДЕО)
Извор: Курир

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА