Најновије

НЕВЕРОВАТАН ОБРТ: Кристијан и Тијана - у изолацији размена љубавних емоција!

Кристијан Голубовић и Тијана Ђуричић су након два инцидента кажњени тако што су заједно послати у изолацију и директно су номиновани за следеће избацивање. Тијани се то није допало те је са мокром косом пожелела да оде са имања. Дошла је до капије, поздравила се са свим учесницима али је онда наишао Голубовић који ју је загрлио, пољубио и убедио да се врати, што је и учинила.
Кристијан и Тијана (Фото: Скриншот Курир)

Кристијан и Тијана (Фото: Скриншот Курир)

"Због њега сам се вратила, само због њега", рекла је Краљица силикона показујући у Кристијана. Мислећи да их камере не снимају, у изолацији су се њих двоје помирили, седели поред пећи, ложили ватру и причали као најбољи пријатељи. Међутим, видело се да међу њима ипак има и неке хемије. "Ти знаш да ја тебе волим", рекла је Тијана у једном тренутку али ју је Кристијан упозорио да мора да размишља и о његовој жени. "Па знам, али мораш и ти мало да мислиш на моју породицу", одговорила је Тијана и додала: "Не вреди, ти и ја ћемо се овде поубијати ако останемо. Ти си кретен, немој да помињеш моје име, ја твоје не помињем док тебе не чујем. да ли знаш да имам твоју тетоважу ту на врату. Волела сам те још пре 15 година." Кристијан је одмах скочио јер јој није поверовао. Како каже, пре 15 година је била девојчица, није сигурно могла да га воли. Међутим, Краљица силикона му је објаснила: "Па тада си ми био идол, али после када сам те упознала схватила сам да ниси нормалан. Тада сам те више заволела." Пошто старлета све ово говори кроз осмехе, Кристијан је то запазио и прокоментарисао: "Сад си вратила онај твој осмех, а? Сад ти је лепо?" "Да. Сад је онај прави и искрен осмеј... Онај заљубљени",одговорила му је.
Прочитајте још:ПРИЗНАЛЕ: Обожавамо „по гузи“! (ВИДЕО)ЗАТРУДНЕЛА: Стефани тражила „пилулу за дан после“!
Кристијан је очигледно пао на тај осмех па је почео да јој се извињава за све. Криво му је било што се све то издешавало, желео је да престане, да их ни продукција више не кажњава, али питао се и како то изгледа људима који их гледају. "Па да, гледају и смеју се. Боље да одем кући и да се држимо на дистанци а не овако да се свађамо. Ја ти нисам непријатељ, не желим ти ништа лоше, ти бар знаш", рекла је Тијана али је Кристијан искусно додао да јесте све то тако али да је врло незгодна када јој се не узврати љубав и пажња. "Шта сам ти ја тражила? Ти си мушкарац, јачи си од мене и нормално је да можеш да ме удариш", стидљиво је говорила силиконка али је Кики онда открио неке ствари од раније. "Ма, шта да те ударим. Знаш колико пута су ми рекли људи око мене да ти поломимо ноге, руке, па да ме више не прогањаш. Увек сам им говорио да си женско, да то никада не бих урадио али ти никако да престанеш, је*ем ти сунце. Лепо ми је једна стара баба рекла, да ће ми жене доћи главе, никакав мушкарац или метак." Тијана га је све то време мазила по нози и смешкала се, али и додавала да се од сада неће раздвајати, на шта се Кики није бунио. Касније је Тијана рекла да се она смирила и да је сада не занима ништа. "Тако и треба, а не да се свађамо", рекао је Голубовић. Извор: Курир

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Филантропи из европе

Звоњење на вратима.Човек отвара врата и види на прагу како стоји особа са киселим изразом ...

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА