Најновије

ФАРМЕРКЕ МУШКАРЦИМА ПРИУШТИЛЕ ПРАВИ РАЈ ЗА ОЧИ: На фарми севале цице и рибице (ФОТО/ ВИДЕО 18+)

Право уживање за мушке очи догодило се већ првог дана када је у купатилу ријалитија “Фарма” постављена камера, којом су кажњени због сумње да у тој просторији учесници имају секс.
Тамара се са уживањем купа пред кмерама (Фото: ТВ Пинк)

Тамара се са уживањем купа пред кмерама (Фото: ТВ Пинк)

За разлику од бујног пропрсја, које је показала Тамара, и брадавица, које су севнуле Ивани Шашић, најогавнију сцену пружила је Јасмина Меденица, која је гледаоцима на тацни показала међуножје док се само плакнула водом. Популарна Јечменица, како је зову фармери, одлучила је да се не купа, већ да мокрим пешкиром само обрише интимне делове тела. Иако је била у кошуљи, а панталоне само спустила како би јој међуножје било доступно, није успела да га сакрије. Потпуно сама у купатилу покушавала је само привидно да одржи хигијену провлачећи пешкир између ногу. Иако је више од месец дана на имању, где је показала да јој купање и хигијена нису јача страна, Јасмину не спречава сеоски начин живота да се депилира. JASMINA PERE VAGINU !!! 18+by FARMERHUNTER За разлику од ње, потпуни угођај за јачи пол приредила је Тамара Ђурић, која се окренута ка камери и обучена у провидну белу мајицу поливала водом. Слепљена гардероба показала је старлетине груди, док се она попут глумица из еротских филмова пућила у видео-надзор. Она је у једном моменту скинула танге у којима се до тада купала како би испрала и међуножје. У стварању овог “порно-клипа” помогли су јој Влада Станојевић и Радмила Мисић. - Лепо женско тело треба да се покаже и зато ћу се убудуће купати гола. То није вулгарно, то је уметност и зашто не бих показала чиме располажем када је све то на месту - кроз смех је најављивала Тамара да ће будити мушку машту. TAMARA SE PRVA KUPA ISPRED NOVE KAMERE !!!by FARMERHUNTER Овако загрејану атмосферу у најмањој просторији у Лисовићу додатно је распламсало брчкање Иване Шашић. Иако је замолила Радмилу да јој држи пешкир како би је заклонила, њихов план није успео. Певачица се потпуно скинула не слутећи да њене брадавице, груди и међуножје нису заклоњени од будног ока камере. Иако на ружичастој телевизији нема филмова за одрасле, ово би могла да буде премијера онога што нас у наставку “Фарме” очекује.
Прочитајте још:КРИСТИЈАН ОТКРИО ТАЈНУ О БАЛЕРИНИ: Тужна прича… убио бих смрада!ПРОВИРИЛЕ ГРУДИ ИЗ БУРЕТА: Станија показала адуте за победу (ВИДЕО 18+)
Извор: Ало

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА