Најновије

ЛУДИЛО НА ФАРМИ: Раде гађао Кристијана, Голубовић завршио на поду! (ФОТО/ ВИДЕО)

Након што је један део фармера извео представу на којој су радили целе недеље, дошао је ред и на другу екипу. Глумачка екипа коју су чиниле Станија, Габи, Бојана, Маја, Јасмина, Сања, као и Кристијан, Вукашиновићи, Раде и Лепи Мића, засмејали су публику до суда која је дошла да их гледа у арену. Они су на духовит начин представили све свађе и прозивке са имања, које су они сами једни другима упућивали претходних дана.
Кики супермен (Фото: ТВ Пинк)

Кики супермен (Фото: ТВ Пинк)

Представа почиње када се појави зла вештица Палчица коју је играла Маја Николић. Она креће да прозива Кристијана кога назива пропалим криминалцем, а онда се појављују старете које се надмећу око жестоког момка. Након тога у арену стиже Раде који флашом гађа Голубовића, после чега он завршава на поду. Након што је Кристијану било боље, појављује се балерина коју је одиграла Бојана Стаменов. Она је жестоком момку предложила да оду у изолацију да се мало "друже", а Голубовић је прокоментарисао како се балерина угојила и унаказила. Заљубљена Меденица је бранила Кикија од Маје, говорећи како је он господар света, а онда су се појавили полицајци коју су Голубовића "одвели" са имања. Будући да су успешно извели представу, публика их је наградила громоглансим аплаузом, а фармери су на крају извели и коло. Након што су обе представе завршене, фармери су добили писмо од Задруге у којем је проглашен победник. Друга екипа на челу са Кристијаном је извела бољу представу, али сви фармери су награђени раскошним ручком. [caption id="attachment_516401" align="aligncenter" width="650"]Нисам ја Супермен (Фото: ТВ Пинк) Нисам ја Супермен (Фото: ТВ Пинк)[/caption] "Па били су бољи", рекла је Зорица Марковић, а Маја је тврдила да су растурили. Она је предложила да им Задруга дозволи да сниме серију, баш као што су то радили фармери у првој сезони овог ријалитија. "Ми смо правили пародију, убедљиво смо победили", рекла је певачица, док су чланови прве екипе честитали победницима.
Прочитајте још:У ПАРОВИМА СКАНДАЛ ЗА СКАНДАЛОМ: Слађа брутално претукла Јелену, Зорица шамарала Жељка уз прегршт псовки (ВИДЕО)ШТА ЋЕ РЕЋИ ЖЕНА: Кристијан затражио кондом, погледајте са киме је желео да га искористи
  Извор: Курир

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА