Најновије

МИКИ ОТКРИО ЈЕЗИВЕ ДЕТАЉЕ ТУЧЕ У ПАРОВИМА: Ево како је Слађа испесничила Голубовићку!

Мики Ђуричић је синоћ у разговору са Весном Ривас открио шокантне детаље о томе како је Слађана Петрушић пребила Јелену Голубовић.
Туча у Паровима свакодневна појава (Фото: ТВ Хепи)

Туча у Паровима свакодневна појава (Фото: ТВ Хепи)

Наиме, Мики је рекао да је лично видео како је Слађа прво више пута испесничила Јелену по глави, а да је потом шутирала док је глумица лежала на земљи. Хрватица није избачена из ријалитија него је кажњен са само 2.000 евра и изолацијом. "Оно како сам ја ударио Ивана Гавриловића у "Малдивима" је ништа шта је Слађа радила Јелени, рекао је Ђуричић Весни. Јелена је завршила у болници због насиља које је доживела, а да је Слађана насилна довољно говори то што је раније из два хрватска ријалитија избачена управо због агресије. Подсетимо, за то што је Сашка Каран ударила шамар Ери Ојданићу, кажњена је са 2.000 евра, а то насиље ни близу није оном што је Слађана демонстрирала. У вилу је одмах после инцидента стигла и Јеленина мама која је захтевала да јој пусте дете. Јеленини адвокати припремају тужбу против Слађане, па је она тражила да добије лекарске налазе како би могли да их приложе суду. Уколико налази не буду стигли до понедељка, Јелена ће, наводно, у уторак напустити шоу.
Прочитајте још:ЛУДИЛО НА ФАРМИ: Раде гађао Кристијана, Голубовић завршио на поду! (ФОТО/ ВИДЕО)ФАРМЕРКЕ МУШКАРЦИМА ПРИУШТИЛЕ ПРАВИ РАЈ ЗА ОЧИ: На фарми севале цице и рибице (ФОТО/ ВИДЕО 18+)
Извор: Курир

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА