Најновије

ЦЕЛИ СНИМАК: Ево како је Урош напао Јелену Голубовић (ВИДЕО)

Урош Ћертић напао је ноћас Јелену Голубовић и како је редитељка рекла том приликом сломио кревет јер је скочио на њу и свукао са ње ћебе.
Урош напао Јелену (Фото; Принтскрин)

Урош напао Јелену (Фото; Принтскрин)

"Ја се плашим Уроша, нек иде у изолацију. Водите мене у изолацију", викала је Јелена Голубовић. Наиме, Жељко је пре него што се десио инцидент скочио у кревет где су лежале Јелена и Ружица и поломио кревет. Јелена је вриштала и запомагала на сав глас, није дала осталим укућанима да спавају, а онда је Урош устао замотао је у покривач и покушао да је свуче с кревета. На крају је и обезбеђење реаговало. Погледајте и сами процените шта се ноћас дешавало у вили у Земуну.
CEO SNIMAK!!!DOGOVOR između:Miljane, Jelene, Željka i Ružice da naprave ovaj haos koji je usledeo? TRAŽIMO DIREKTNE... Posted by Branislav Radonić Brendon i Pingvini sa Madagaskara - Parovi 4 Zvanično on Среда 14. октобар 2015.
Наиме, у намери да испровоцира и Немању Николића, како би га избацила из даље трке ка победи и вредној награди, Јелена Голубовић наговорила је наговорила Миљану Кулић да уђе у кревет познатог певача и  завуче се под покривач. Наивна Нишлијка је то урадила. "Немања, Немања, Немања, Немања. Да ли спаваш? Да ли спаваш? Да ли Спаваш?", викала је Миљана, не дозвољавајући му да спава. Подсећамо, Миљана је звала Немању Николића на мобилни по триста пута дневно, одлазила је код њега кући, прогањала му супругу. Сви су се дигли против недопустивог понашања редитељке, која не бира средства, нити речи којима провоцира остале учеснике ријалитија „Парови“. "Јелена, због чега си то урадила? Знаш да је Немања не подноси? Што користиш дете?", питао је Мики Ђуричић. Остали су се бунили јер прави проблеме певачу, који је ожењен не обазирући се како ће његова породица на то реаговати. "Јелена,  ти си г..но!", викала је и Матора. У једном тренутку је устао Урош Ћертић, и поцео да јој вуце прекривац с кревета, а редитељка се смејала и  покушавајући себе да представи жртвом викала: Обезбеђење! Обезбеђење! Каскадер је оставио Јелену на миру, а она је, радујући се, скакала по кревету, у чему су јој се придружили Жељко Стојановић и Ружица Вељковић. Од скакања су поломили кревет и продукција их је оштро казнила, одузимањем од хонорара.
Прочитајте још:ПРОВАЉЕНИ: Станија задовољава руком Кристијана! (ВИДЕО)ЗМАЈ ЈУ ЈЕ ПОЉУПЦЕМ ПРОБУДИО: Пљунула је на под и отрчала у купатило (ВИДЕО)
Извор: Курир

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Филантропи из европе

Звоњење на вратима.Човек отвара врата и види на прагу како стоји особа са киселим изразом ...

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА