Најновије

Звезда разбила Стразбур (ВИДЕО)

БЕОГРАД - Навијачи су се одазвали позиву Црвене звезде да и поред тога што екипа Стразбура можда није атрактивно име, значајно испуне Комбанк арену. Играчи су им узвратили убедљивим тријумфом на старту Евролиге који је учврстио жеље за пласамном у Топ16 - 81:59 (19:20, 24:12, 19:16, 19:11) .
Звезда развалила Стразбур (Фото: ЈуТјуб)

Звезда развалила Стразбур (Фото: ЈуТјуб)

Родриг Бобуа је желео да се представи београдској публици у НБА светлу које га је обасјавало пуне четири године. Као на тренингу је испалио три тројке. Звук “цепања”! мрежице после његових шутева није ипак унео нервозу у редове црвено-белих. Рајан Томспон се маестрално забијао у рекет гостију, који је увелико рашчистио Маик Цирбес. Готово свака промашена лопта Београђана после обруча силазила је у његове руке, а он их самуеверено спроводио у кош. Јовић је командовао одбраном која је као буквар читала нападе ривала бесомучно ослоњених на “пик” игру. Иако је тежински још изнад играчког оптимума и Скорцијанитис је стизао да покрива запажен простора, на искусније угледала се и млађа гарда, Ребић и Гудурић. Без икаквог страха кидисали су на Стразбур, чији је тренер Венсан Коле тајм-аутима покушавао да успори црвено-беле. Међутим, Дејан радоњић је на сваки његов потез имао адекватан, ако не и још јачи одговор. Посебно је био жесток у другој половини треће деонице. Одбрана затегнута до максимума, катапултирала је српског шампиона до 62:45. Стаклене ноге Стразбура већ су биле на ивици пуцања. Тада их је сачувао Лелуп тројком с пола терена за крај тог периода. Али је почетком последње деонице Звездин нови стампедо, на челу са Јовићем и Гудурићем прегазаио било какву вољу гостију за “подизањем” са резултатског пода. Погледајте закуцавања Звездаша:
Прочитајте још:ОШТРА КАЗНА: Суботичком Спартаку одузета четири бодаПартизан славио у Аугзбургу, Немци без решења за Андрију и Живка Живковића (ВИДЕО)
Извор: Вечерње Новости / Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА