Најновије

Ево колико Дино Мерлин узима пара за концерте на којима је забрањена српска застава!

Како пише дневник Информер, Един Дервишхалидовић, познатији као Дино Мерлин, само на концертима у Београду зарадио је више од 1,5 милиона евра. То га ипак није спречило да забрани уношење српске заставе на концерте у Комбанк арени овог викенда, оцењује овај лист.
Дино Мерлин (Фото: ЈуТјуб)

Дино Мерлин (Фото: ЈуТјуб)

Процењује се да ће Дино само од улазница узети 500.000 евра, а када се на то додају спонзорски уговори, цифра ће се попети на минимум 600.000 евра, према упућеним изворима. - То је огроман износ! Испада да смо ми Срби луди, јер га плаћамо да нас вређа - рекао је за Информер један српски менаџер добро упућен у организацију концерата у региону, а који је инсистирао на анонимности. Мерлин јуче није одговарао на питања новинара, а из Арене је потврђено да ће уношење застава бити забранено на концертима. Менаџерски тим Мерлина је, опет, послао саопштење редакцији ових новина з коме се наводи како "не виде ни један логичан разлог да се застава било које симболике уноси на музички концерт", као и да се ова одлука односи на питање физичке безбедности у случају застава са чврстим држачима.
Прочитајте још:НЕМА ВИШЕ СКРИВАЊА: Погледајте шта је Балерина поручила Кристијановој жени!КУСТУРИЦА ОТКРИВА У СВОМ „ДНЕВНИКУ“: Алија Изетбеговић на вези „Милошевић-Ћосић“
Извор: SrbijaDanas.Com

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Филантропи из европе

Звоњење на вратима.Човек отвара врата и види на прагу како стоји особа са киселим изразом ...

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА