Најновије

Вулин: Да ли преговори са Приштином даље имају смисла!?

БЕОГРАД – Најава Приштине о могућем суспендовању формирања Заједнице српских општина апсолутно је неприхватљива и суштински се поставља питање да ли Бриселски споразум има смисла, ако једна страна може да га суспендује без икакве одговорности, изјавио је данас министар за рад, запошљавање, борачка и социјална питања Александар Вулин.
Александар Вулин (фото: Јутјуб принтскрин)

Александар Вулин (фото: Јутјуб принтскрин)

Он је рекао новинарима да то показује још једну, врло опасну ствар, поред недржања речи, а то је да Приштина суштински показује однос према Србима и, како је истакао, овде се показује да Приштина Србе сматра реметилачким фактором кога не би требало да буде на КиМ. „То је оно што је мој највећи страх и што би међународна заједница морала да и осуди и заустави и казни, а Влада Србије ће одговорити на то, уосталом имамо владу за неколико минута”, рекао је Вулин. Додао је да је питање да ли даље преговарање има смисла са партнерима који нису партнери, већ они када добију оно што им треба, а у овом случају је то Споразум о стабилизацији и придруживању, после тога, каже министар, једноставно погазе реч и покушају да све што је договорено баце у воду.
Прочитајте још:Кустурица: Хвала на информацији да постајем директор руске тв станице!ШИПТАРИ РУШЕ БРИСЕЛСКИ СПОРАЗУМ: Игра или одлука!?
Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА